Kan 316 termokop lave te?

316 termokop

Det316 termokopkan lave te.316 er et almindeligt materiale i rustfrit stål.Termokanden lavet af det har egenskaberne korrosionsbestandighed, høj temperaturbestandighed og god styrke.Det kan bruges under barske forhold.Det vil ikke Det vil påvirke den sande smag af teen, og samtidig har den en højere garanti med hensyn til sikkerhed, men det skal bemærkes, at du skal købe almindelig rå te og kvalificerede 316 termokander.

Det anvendte materiale til termokoppen er generelt 304 rustfrit stål eller 316 rustfrit stål, som er korrosionsbestandigt.I lægmandssprog er disse to materialer modstandsdygtige over for svage syrer eller svage baser.Så tesuppen vil ikke reagere med termokanden.

Og 316 rustfrit stål har god oxidationsmodstand, og samtidig er det ikke skadeligt for vores krop, og termokanden lavet af det kan også bruges med tillid.Dette materiale kan modstå høje temperaturer på 1200 grader til 1300 grader, og er desuden ekstremt korrosionsbestandigt.

Hvis du ofte laver drikkevarer (mælk, kaffe osv.) med vandkopper, anbefales det at vælge 316 rustfrit stål.

Selvfølgelig, hvis du bruger en ukvalificeret termokande, er korrosionsbestandigheden ikke op til standarden, eller der har været tydelig oxidation, og teen vil reagere med termokoppen, det vil faktisk ske.


Indlægstid: 18-jan-2023