Termokandens magiske funktion: madlavning af nudler, grød, kogte æg

madkrukke (2)

For kontoransatte er det en meget sammenfiltret sag, hvad man skal spise til morgenmad og frokost hver dag.Findes der en frisk, nem og billig måde at spise god mad på?Det er blevet cirkuleret på internettet, at man kan tilberede nudler i en termokandekop, hvilket ikke kun er enkelt og nemt, men også super økonomisk.
Kan nudler koges i en termokandekop?Det lyder utroligt, og reporteren fra Curiosity Lab besluttede at lave dette eksperiment på egen hånd.Uventet virkede det.En skål nudler blev "kogt" på 20 minutter, en skål med sorte ris og rød dadelgrød blev "kogt" på halvanden time, og et æg blev "kogt" på 60 minutter.
Eksperiment 1: Kogning af nudler i en termokandekop
Eksperimentelle rekvisitter: termokandekop, elkedel, nudler, æg, en grøntsag
Før eksperimentet gik reporteren først i supermarkedet og købte en vakuum-rejsetermoflaske.Senere købte reporteren grønne grøntsager og nudler, klar til at starte eksperimentet.
eksperimentprocedure:
1. Brug en elkedel til at koge en gryde med kogende vand;
2. Reporteren hældte en halv kop kogende vand i termokandekoppen og kom derefter en håndfuld tørrede nudler i koppen.Mængden afhænger af personens fødeindtag og størrelsen på termokoppen.Reporteren lagde omkring en fjerdedel af mængden af ​​400 g nudler;
3. Knæk æggene, hæld æggeblommen og æggehviden i koppen;4. Riv lidt grønne grøntsager i hånden, tilsæt salt og mononatriumglutamat osv., og dæk derefter koppen.

Klokken var 11 om morgenen.Ti minutter senere åbnede reporteren termokanden og lugtede først en frisk lugt af grøntsager.Reporteren hældte nudlerne i en skål og observerede nøje.Nudlerne så ud til at være kogte, og grøntsagerne var også kogte, men æggeblommen var ikke helt størknet, og den så cirka halvmoden ud.For at gøre smagen bedre tilføjede reporteren noget Laoganma til det.
Reporteren tog en slurk, og smagen var rigtig god.Nudlerne smagte blødt og glat.Måske på grund af den lille plads i vakuumkolben blev nudlerne opvarmet ujævnt, nogle af nudlerne var lidt hårde, og nogle nudler blev sat sammen.Alt i alt var det dog en succes.Journalisten beregnede omkostningerne.Et æg koster 50 cents, en håndfuld nudler koster 80 cents, og en grøntsag koster 40 cents.Det samlede beløb er kun 1,7 yuan, og du kan spise en skål nudler med god smag.
Nogle mennesker kan ikke lide at spise nudler.Udover at koge nudler på en termokande, kan de så lave grød?Så reporteren besluttede at "koge" en skål grød med sorte ris og røde dadler i en termokop.
Forsøg 2: Kog sorte ris og røde dadlgrød i en termokandekop
Eksperimentelle rekvisitter: termokandekop, elkedel, ris, sorte ris, røde dadler

Reporteren kogte stadig en gryde med kogende vand med en elkedel, vaskede risene og de sorte ris, kom dem i en termokande, kom derefter to røde dadler, hældte kogende vand og dækkede koppen.Klokken var præcis klokken 12.En time senere åbnede reporteren låget på termokandekoppen og lugtede en svag duft af røde dadler.Reporteren rørte i den med spisepinde og følte, at grøden ikke var særlig tyk på dette tidspunkt, så han dækkede den til og simrede i endnu en halv time.
En halv time senere åbnede reporteren låget på termokandekoppen.På dette tidspunkt var duften af ​​røde dadler allerede meget stærk, så reporteren hældte den sorte risengrød i skålen og så, at de sorte ris og ris var blevet fuldstændig "kogte" og svulmede, og de røde dadler var også kogt ..Reporteren puttede to stenbolsjer i den og smagte på den.Det smagte rigtig godt.
Senere tog reporteren endnu et æg til eksperiment.Efter 60 minutter var ægget kogt.
Det ser ud til, at uanset om det er at "koge" nudler eller "koge" grød med en termokande, så virker det, og smagen er også god.Travle kontormedarbejdere, hvis du er vant til at spise i kantiner, men du er bange for de høje omkostninger ved at spise ude, kan du prøve at bruge en termokande til frokost!


Indlægstid: Jan-02-2023