Hvad kan pakkes i en fødevaregodkendt termokande af rustfrit stål?

Termokopper i fødevaregodkendt rustfrit stål kan indeholde:
1. Te og duftende te: Termokanden i rustfrit stål kan ikke kun lave te, men også holde den varm.Det er et praktisk tesæt.
2. Kaffe: Termokopper i rustfrit stål er også et glimrende valg til kaffe, som kan bevare kaffens aroma og desuden have en god varmebevarende effekt.
3. Mælk: Skal du have mælk med i længere tid, er det også et godt valg at vælge en termokandekop i rustfrit stål, som kan bevare mælkens friskhed og temperatur.
4. Ulvebær, roser, røde dadler osv.: Termokopper i rustfrit stål kan også bruges til at udbløde ulvebær, roser, røde dadler osv. for at bevare deres friskhed og temperatur.
5. Kulsyreholdige drikke: Selvom termokandekopper i rustfrit stål kan indeholde kulsyreholdige drikke, skal du være opmærksom på at vælge 316 rustfrit stål med stærk korrosionsbestandighed, fordi kulsyreholdige drikke til en vis grad er ætsende.
6. Iste, grøn te osv.: Termokander af rustfrit stål kan også indeholde iste, grøn te osv., men det skal bemærkes, at de ikke er egnede til at opbevare kulsyreholdige sodavandsdrikke.

Det skal bemærkes, at selvom termokopper i rustfrit stål kan bruges til at indeholde forskellige drikkevarer, skal du være opmærksom på følgende punkter:
1. Undgå at opbevare sure eller basiske drikke i længere tid, da dette kan forårsage korrosion på rustfrit stål, hvilket påvirker levetiden og hygiejnen.
2. Selvom rustfrit stål har en god termisk isoleringseffekt, skal du passe på ikke at overisolere det for at undgå at overophede drikken og forårsage skade på munden.
3. Når du bruger en termokandekop i rustfrit stål, skal den rengøres og desinficeres ofte for at opretholde hygiejne og renlighed.
4. Når du køber en termokandekop i rustfrit stål, skal du vælge materialer i rustfrit stål, der opfylder standarderne, såsom fødevaregodkendt 304 rustfrit stål eller 316 rustfrit stål.

vakuumisoleret flaske


Indlægstid: 17. oktober 2023