Hvad er princippet om kruset og hans tilpasning

Et krus er en type kop, der henviser til et krus med et stort håndtag.Fordi det engelske navn på kruset er krus, er det oversat til et krus.Krus er en slags hjemmekop, der generelt bruges til mælk, kaffe, te og andre varme drikke.Nogle vestlige lande har også for vane at drikke suppe med krus i arbejdspauserne.Koplegemet har generelt en standard cylindrisk form eller en cylindrisk form, og den ene side af koplegemet er forsynet med et håndtag.Formen på krusets håndtag er normalt en halv ring, og materialet er normalt rent porcelæn, glaseret porcelæn, glas, rustfrit stål eller plast.Der er også et par krus af natursten, som generelt er dyrere.

Personalisering:
Termotransfer-bagebæger: Indsæt billedet gennem computeren i "printeren" og udskriv det på et transferpapir, indsæt det derefter på den kop, du skal male, og udfør lavtemperatur varmeoverførselsbehandling gennem bagekopmaskinen.Efter cirka 3 minutter, så pigmenterne er jævnt trykt på koppen, og det bliver et modeemne med klare farver, klare billeder og stærk personalisering, som bruges til indendørs dekoration og fremvisning.
Princippet om termotransfer kan producere forskellige funktionelle kopper, såsom farveskiftende kopper, lysende kopper osv. I fremtiden er termotransfer keramiske kopper potentialet for udvikling af daglig keramik.

Tilpasning af kopbogstaver:
Gravering af tekst på overfladen af ​​kruset, du kan personliggøre en besked eller gravere dit eget eller den andens navn, såsom gravering med en 12 konstellationskop, finde din egen konstellation og gravere dit navn på den.Siden da har jeg min egen kop.


Indlægstid: 09-november 2022