Hvad skal man gøre, hvis bunden af ​​termokandekoppen er ujævn

1. Hvis termokandekoppen er bulet, kan du bruge varmt vand til at skolde den lidt.På grund af princippet om termisk ekspansion og sammentrækning vil termokandekoppen komme sig lidt.
2. Hvis det er mere alvorligt, så brug glaslim og en sugekop.Påfør glaslimen på termokandekoppens forsænkede position, juster derefter sugekoppen med den forsænkede position og tryk den fast.Vent til det er helt tørt og træk det ud med kraft.
3. Brug glaslimens viskositet og sugekoppen til at trække termokandens bulede position ud.Hvis disse to metoder ikke kan genoprette termokandekoppen, kan termokandekoppens bukkede position ikke gendannes.

4. Bulen i termokoppen kan ikke repareres indefra, fordi termokoppens indvendige struktur er meget kompleks.Reparation indefra kan påvirke termokandekoppens isoleringseffekt, så prøv at reparere den udefra.

5. Ved normal brug er termokandekoppens levetid relativt lang, og den kan bruges i omkring tre til fem år.Du skal dog være opmærksom på termokandekoppens beskyttelse, for at forlænge termokoppens levetid.

termokande


Indlægstid: 14. oktober 2023