Hvorfor er der rust i termokoppen?

Hvorfor er indersiden aftermokande i rustfrit stållet at ruste?

Der er mange grunde til rust, og rust kan også være forårsaget af en eller anden form for kemisk reaktion, som direkte vil skade menneskekroppens mave.Kopper i rustfrit stål er blevet en uundværlig daglig fornødenhed i livet.Hvis der er rust, så prøv ikke at bruge det så meget som muligt.Rust vil direkte forårsage toksicitet for den menneskelige krop.

Blødgør koppen med spiselig eddike i et par minutter, og tør den derefter forsigtigt af med en ren karklud.Efter aftørring kan termokoppen vende tilbage til en glat og lys overflade.Denne metode er praktisk og praktisk og passer til enhver familie.

termokande i rustfrit stål

Hvad skal jeg gøre, hvis termokandekoppen er rusten?

Termokoppen er rusten.Du kan tjekke den indvendige foring af koppen.Det skal ikke være 304. Faktisk er koppen rustet.Brug af denne slags rustne kop til at drikke vand vil også være skadeligt for kroppen.Når du køber en termokop, bør du købe 304 rustfrit stål.Denne form for kvalitet er meget god, det er fødevaregodkendt rustfrit stål, og det vil ikke ruste.Vand er også sikret.Der findes også rustfjernelsesmetoder, såsom at ligge i blød i fortyndet saltsyre i et par minutter for at fjerne rust, og nogle forbrugere, der ikke har fortyndet saltsyre derhjemme, kan også bruge følgende metoder til at afruste termokandekoppen.2. Udblød koppen med spiselig eddike i et par minutter, og tør den derefter forsigtigt af med en ren karklud.Efter aftørring kan termokoppen vende tilbage til en glat og lys overflade.Denne metode er praktisk og praktisk, velegnet til enhver familiebrug.3. Desinfektionsmiddel kan også bruges til at fjerne rust.Når du fjerner rust, hældes desinfektionsmidlet i termokandekoppen og lægges i blød i et par minutter og tørres af med en karklud, som også kan genoprette den oprindelige lysstyrke i termokandekoppens indervæg.


Indlægstid: 01-02-2023