Pehea e holoi ai i ke poʻi o ke kīʻaha thermos

Pehea e holoi ai i ke poʻi o kakīʻaha thermos

1. ʻO ka maʻemaʻe o ke kīʻaha thermos pili pono i ko mākou olakino.Inā haumia ke kīʻaha thermos, hiki iā mākou ke hoʻohui i ka wai a ninini i ka paʻakai a i ʻole ka paʻakai paʻakai i loko.

2. E hoʻopaʻa i ke poʻi o ke kīʻaha, e hoʻoluliluli i luna a i lalo me ka ikaika, e holoi ka wai i ka paia a me ke poʻi o ke kīʻaha, a e kū no kekahi mau minuke e hoʻomaʻemaʻe.

3. A laila ninini i ka wai a hoʻohana i ke kīʻaha kīʻaha e hoʻomaʻemaʻe hou i ke kīʻaha kīʻaha.

4. ʻO ke kuʻina o ke poʻi kīʻaha kekahi o nā wahi paʻakikī loa e hoʻomaʻemaʻe.Hiki iā mākou ke hoʻohana i ka pulupulu niho no ka ʻū ʻana i kahi toothpaste e hoʻomaʻemaʻe i ke humu o ke kīʻaha.

5. ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke kīʻaha kīʻaha e pono ai ke ahonui a me ka manawa.Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, e hoʻomaʻemaʻe hou i ke kīʻaha me ka wai maʻemaʻe.

6. Ma hope o ka maloʻo loa o ke kīʻaha, e uhi i ke kīʻaha, i ʻole e maʻalahi ke hoʻoheheʻe.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ka waha o ke kīʻaha thermos hohonu loa?

1. ʻO ka mea mua, e wehe i ke poʻi o ke kīʻaha thermos ma ka home.ʻOiai inā ʻoe e hoʻohana i ka pulupulu, paʻakikī ke palaki i lalo o ke kīʻaha thermos hohonu.Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomaʻemaʻe pinepine, e pili ana ia i ko mākou olakino.A laila e hoʻomākaukau i kekahi mau pūpū hua manu, e ʻoki i ka ʻōpū hua ma ka lima a hoʻokomo i loko o ke kīʻaha thermos, a laila e hoʻohui i ka nui o ka wai wela i loko o ke kīʻaha thermos, e hoʻopaʻa i ke poʻi a lulu i ke kīʻaha thermos i hope a i waho no kahi minuke. i ka pau ʻana o ka manawa Hiki iā ʻoe ke wehe i ke poʻi a ninini i ka ʻili hua manu a me ka wai lepo i loko.2. E holoi i ke kīʻaha thermos me ka wai wela i nā manawa he nui.Me ka ʻole o kahi kulu o ka detergent, e hoʻomaʻemaʻe loa ʻia nā ʻili kī.ʻO nā ʻiʻo hua manu i ʻoki ʻia i ka paia kīʻaha e ʻoki koke i ka lepo i hoʻopili ʻia i ka paia o loko.

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ke kīʻaha thermos hou i kūʻai ʻia?

1. E ninini i kekahi mea hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa i loko o ke kīʻaha thermos, e hoʻohana i kahi pulupulu e komo i loko o ka mea holoi holoi, a palaki i loko a me waho o ke kīʻaha thermos i nā manawa he nui a maʻemaʻe.

2. E hoʻopiha i ke kīʻaha me ka wai a palaki me ka pulupulu.

3. E ninini i ka wai i hoʻolapalapa ʻia i loko o ke kīʻaha a hoʻopaʻa i ke poʻi.Ma hope o 5 mau hola, ninini i ka wai, hoʻomaʻemaʻe a hoʻohana.

4. Aia kekahi apo lāʻau i loko o ke poʻi o ka pahu, hiki ke wehe ʻia a hoʻoinu ʻia i ka wai mahana no ka hapalua hola.

5. ʻAʻole hiki ke holoi ʻia ka ʻili o ke kīʻaha thermos me nā mea paʻakikī, e hoʻopōʻino i ka pale siliki ma luna o ka ʻili, ʻaʻole hoʻi i pulu no ka hoʻomaʻemaʻe.

6. Mai hoʻohana i ka mea holoi a paʻakai e hoʻomaʻemaʻe.Lezhi ola, pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i ke kīʻaha thermos hou i kūʻai ʻia:


Ka manawa hoʻouna: Mar-17-2023