Termoskoppen kan holde varmen i flere timer og effektive utvalgsferdigheter

Hvor mange timer er maksimal varmekonserveringstid for engod termoskopp?

En god termoskopp kan holde varmen i ca 12 timer, og en dårlig termoskopp kan bare holde varmen i 1-2 timer.Faktisk kan den generelle isolasjonskoppen holde varmen i ca 4-6 timer.Så kjøp en bedre termoskopp og prøv å kjøpe et merke.

Hvor mange timer kan en termoskopp holde varmen?

Vanligvis er det 5-6 timer, og den beste er nesten 8 timer.Dette har mye med kvaliteten på termoskoppen å gjøre!
Det er normalt at termoskoppen holder seg varm i flere timer

Ulike termoskopper har ulik varmekonserveringstid.En god termoskopp kan holde varmen i ca 12 timer, og en dårlig termoskopp kan bare holde varmen i 1-2 timer.Faktisk kan de fleste termoskopper holde varmen i ca 4-6 timer, og når du kjøper en termoskopp vil det være en introduksjon som forklarer hvor lenge den holder varmen.Isolasjonskopp, enkelt sagt, er en kopp som kan holde varmen.Det er vanligvis en vannbeholder laget av keramikk eller rustfritt stål med et vakuumlag.Den har et deksel på toppen og er tett forseglet.Vakuumisolasjonslaget kan forsinke varmeavgivelsen av vann og andre væsker inne.For å oppnå formålet med varmekonservering.

termoskopp

Hvordan velge en termoskopp:

1. Dette er den viktigste tekniske indeksen til termoskoppen.Etter å ha fylt den med kokende vann, stram korken eller lokket med klokken.Etter 2 til 3 minutter berører du den ytre overflaten og den nedre delen av koppen med hendene.Det åpenbare varmefenomenet gjør at den indre tanken har mistet sin vakuumgrad og ikke kan oppnå en god varmebevarende effekt.

2. Fyll en kopp vann og snu den opp-ned i fire eller fem minutter, skru lokket godt, plasser koppen flatt på bordet, eller rist den noen ganger, hvis det ikke er noen lekkasje, betyr det at tetningsytelsen er bra;Om skruingen av koppmunningen er fleksibel og om det er et gap.

4. Det er mange materialspesifikasjoner for rustfritt stål, blant annet betyr 18/8 at det rustfrie stålmaterialet inneholder 18 % krom og 8 % nikkel.Materialer som oppfyller denne standarden oppfyller den nasjonale standarden for matkvalitet og er grønne og miljøvennlige produkter.Produktet er rustsikkert og korrosjonsbestandig.Hvis koppkroppen er laget av vanlige kopper i rustfritt stål, blir fargen hvitaktig og mørk.Hvis det er dynket i 1% saltvann i 24 timer og det vil vises rustflekker, betyr det at noen elementer i det overskrider standarden, noe som direkte vil sette helsen til menneskekroppen i fare.sunn.


Innleggstid: Feb-06-2023