E mafai ona siaki ipu thermos i totonu o ato?

E mafai ona siaki ipu thermos i totonu o ato?

1. E mafai ona siaki le ipu thermos i totonu o le atopaʻu.

2. E masani lava, o le a le tatalaina le ato mo asiasiga pe a pasia le siaki saogalemu.Ae ui i lea, e le mafai ona siaki meaai vela i totonu o le atopaʻu, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o 'oa ma masini alumini e manaʻomia uma e le sili atu i le 160wh.

3. O le ipu thermos e le o se mea fa'asaina ma e mafai ona siaki i totonu o atopa'u, ae taumafai e aua le tu'uina i ai le vai pe a e siaki i totonu, ina ia 'alofia ai le masaa mai o le vai mai le ipu vai.E le gata i lea, o ipu thermos i lalo ifo o le 100 ml e mafai ona ave i luga o le vaalele e aunoa ma le siakiina.

E mafai ona gaogaoipu thermosave i le vaalele?

1. E mafai ona feaveai i luga o le vaalele ipu vai gaogao.E leai se mana'oga mo le ipu thermos pe a lele.Afai lava e gaogao ma leai se vai, e mafai ona ave i luga o le vaalele.

2. E tusa ai ma tulafono faatonutonu talafeagai a le kamupani vaalele, e le faatagaina le aveina o vai minerale, sua, cola ma isi meainu i luga o le vaalele.Afai o iai le vai i totonu o le ipu vai, e tatau ona sasaa i fafo aʻo leʻi aumaia i luga o le vaalele.Afai lava e leai se vai i totonu o le ipu thermos, e le o se mea matautia, o lea e le tele naua le faʻatapulaʻaina e le kamupani vaalele i luga o le ipu thermos, pe afai o le mamafa ma le lapopoa o loʻo i totonu o le laina.

3. E iai manaʻoga faʻapitoa i le aveina o mea vai pe a lele.E fa'atagaina pasese e ave sina vaega o mea teuteu mo le fa'aogaina e le tagata lava ia.O ituaiga ta'itasi ta'itasi e fa'atapula'aina ile tasi vaega.1 lita ma e tatau ona tu'u i totonu o se ato ese mo le su'esu'eina o fagu matala.Afai e te manaʻomia le aumaia o vailaʻau faʻafefe ona o maʻi, e tatau ona e umia se tusi faamaonia e tuʻuina atu e se falemaʻi.O pasese ma pepe e mafai ona ave sina vaega o le susu pauta ma le susu o le susu pe a fa'atagaina e le tagata malaga.


Taimi meli: Mati-03-2023