O mea e a'afia ai le taimi e fa'asaoina ai le vevela o le ipu vai

Aisea o le a ese ai i latou i le taimi e teu ai le vevela mo le vacuum thermos mug i le uamea.O nisi nei o mea taua i lalo:

  1. Mea o le thermos: Faʻaaogaina le 201 uʻamea uʻamea taugofie, pe afai e tutusa le faiga.I se taimi pupuu, e te le matauina se eseesega tele i le taimi insulation, ae o le 201 stainless steel e faigofie i le pala ma le leakage o le vacuum layer pe a uma ona faʻaaogaina umi, lea e aʻafia ai le lelei o le insulation.

  2. Vacuuming process: Le mea pito sili ona taua e a'afia ai le fa'aogaina lelei.Afai ua tuai le tekonolosi masini ma o loʻo i ai le kesi o totoe, o le a vevela le tino ipu pe a uma ona faʻatumu i vai vevela, e matua aʻafia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.
  3. Ituaiga o le thermos: Ipu sa'o ma le ipu ulu pulu.Ona o le mamanu o le polo i totonu o le ipu ulu pulu, e umi atu le umi o le insulation pe a faatusatusa i le ipu saʻo ma mea tutusa.Ae ui i lea, e tusa ai ma tulaga faʻalelei, voluma, ma le faʻaogaina, o le ipu ulu pulu e paʻu teisi.
  4. Ipu ta'ele: O le la'ititi o le ipu ipu e maua ai le lelei o le fa'a'ese'esega, ae la'ititi la'ititi e masani ona o'o atu ai i mamanu e fa'atatau i ipu la'ititi, sili atu ona maaleale, leai se lagona o le mea ma le matagofie.
  5. Mama fa'amau o le tapuni ipu: E masani lava, e le tatau ona tafe le ipu vai, aua o le tafe o le a matua fa'aitiitia ai le fa'amama.Afai ei ai se faʻafitauli leaka, faʻamolemole siaki ma fetuunai le mama faʻamau.
  6. O le vevela o le potu: O le vevela o le vai i totonu o le thermos e faasolosolo malie lava ona oʻo atu i le vevela o le potu.O lea la, o le maualuga o le vevela o le potu, o le umi foi lea o le umi o le insulation.O le maualalo o le vevela o le potu e o'o atu ai i taimi pupuu fa'amama.
  7. Ta'amilosaga o le ea: A fa'ata'ita'i le lelei o le insulation, e sili le filifilia o se si'osi'omaga e leai se matagi.O le tele o le taamilosaga o le ea, o le tele foi lea o le fesuiaiga o le vevela i le va o totonu ma fafo o le thermos.
  8. Malosiaga: O le tele o le vai vevela o loʻo i ai i totonu o le thermos, o le umi foʻi o le faʻamalama e tumau.
  9. Vai vevela: O le vai vevela i le maualuga o le vevela e sili atu ona maalili.Mo se fa'ata'ita'iga, o vai fa'ato'a fa'avela e sasaa i totonu o le ipu e tusa ma le 96 tikeri Celsius;a uma sina taimi puupuu, e vave ona maalili.E masani lava ona iai le tapula'a pito i luga o vaiinu e tusa ma le 85 tikeri Celsius mo le vevela, e maua ai le maualuga ole vevela ole vai e tusa ma le 85 tikeri Celsius.

fagu u'amea


Taimi meli: Aukuso-15-2023