fa'afefea ona galue le ipu thermos

ipu Thermosose mea taua mo so'o se tasi e fiafia i mea inu vevela, mai le kofe i le lauti.Ae pe na e mafaufau ea pe faʻafefea ona faʻamafanafana lau inu mo le tele o itula i le taimi e aunoa ma le faʻaaogaina o le eletise poʻo isi mea mai fafo?O le tali e taoto i le faasaienisi o le insulation.

O le thermos o se fagu thermos ua fuafuaina e taofi ai au meainu vevela pe malulu mo se taimi umi.O le thermos e faia i ni apa tioata se lua po'o se palasitika ma se vacuum e fausia i le va o fa'afu.O le va i le va o laulau e lua e leai se ea ma o se insulator vevela sili ona lelei.

A e sasaa le vai vevela i totonu o le thermos, o le malosi vevela e gaosia e le vai e faʻafeiloaʻi i le pito i totonu o le thermos e ala i le faʻaogaina.Ae talu ai e leai se ea i totonu o le fagu, e le mafai ona aveesea le vevela e ala i le convection.E le mafai foi ona susulu ese mai le pito i totonu, o loʻo i ai se ufiufi faʻaalia e fesoasoani e toe faʻafoʻi le vevela i totonu o le vaiinu.

I le aluga o taimi, o le vai vevela e maalili, ae o le pito i fafo o le thermos e tumau pea i le vevela o le potu.E mafua ona o le gaogao i le va o apa e lua o le fagu e taofia ai le faʻafefeina o le vevela i le pito i fafo o le ipu.O se taunuuga, o le malosi vevela e gaosia e teuina i totonu o le ipu, faʻamafanafana lau vai vevela mo itula.

E fa'apea fo'i, a e sasaa se meainu malulu i totonu o le thermos, e taofia e le thermos le tu'uina atu o le vevela i le vaiinu.E fesoasoani le masini e taofi ai le malulu o meainu ina ia mafai ona e fiafia i mea inu malulu mo itula.

O ipu Thermos e sau i foliga uma, lapopoa ma meafaitino, ae o le faasaienisi i tua atu o latou galuega e tutusa.O le mamanu o le ipu e aofia ai se masini gaogao, faʻapipiʻi faʻafefete, ma faʻamalama ua fuafuaina e maua ai le faʻamalo maualuga.

I se faapuupuuga, o le ipu thermos e galue i luga o le mataupu faavae o le vacuum insulation.O le gaogao e taofia ai le fe'avea'i o le vevela e ala i le fa'aosoina, fe'avea'i ma fa'avevela, fa'amautinoa e tumau pea le vevela o au mea inu vevela ma vai malulu.O le isi la taimi e te fiafia ai i se ipu kofe vevela mai se thermos, faʻaalu sina taimi e talisapaia ai le saienisi o loʻo i tua o lona aoga.


Taimi meli: Me-05-2023