Fa'aaogā le vai masima e fa'amasino ai le moni o le ipu vai 304

Aua e te talitonu i faʻailoga i luga o oloa uʻamea uʻamea pe afai e te le iloa ma le mata le lava.E tele 201 o lo'o lolomi i le 304. Afai e mafai ona e fa'aogaina se maneta e iloa ai le 201 ma le 304, e mafai ona fai le maneta i se ipu vai.A maeʻa le malulu, 201 e mageta pe a maeʻa le malulu, lea e sili atu le vaivai nai lo le sila masani.Ae o loʻo manino foi o le malosi o le suction 304 e le o se maneta, pe matuaʻi.

Pe o leipu thermose mafai ona faʻataʻitaʻiina i le vai masima o le 304304. O se mea uʻamea uʻamea sili ona lelei ma le malosi o le anti-rust performance ma le maualuga o le vevela e oʻo atu i le 1000-1200 tikeri.O lo'o i ai le fa'alumaina sili ona lelei ma sili atu le tete'e atu i le fa'aleagaina o le intergranular.O le masini e faʻapipiʻiina O elemene e fausia ai se ata tifaga mafiafia o le oxide, lea e vavaeeseina ai le faʻafesoʻotaʻi o le okesene ma taofia ai le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi, e matagofie.

O le vai masima e mafai ona 'ai e pala i se tulaga patino.Afai o se paipa u'amea 202, e elea i totonu ole 24 itula pe a tu'u ile vai masima.Ae ui i lea, o le uʻamea uʻamea agavaa 304 e leai se uʻamea, o lea o le a le elea Ae i se taimi puupuu, e leai se suiga fetu.

1. Auala faigofie e iloagofie ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ipu thermos uamea.O le vaega pito i lalo o le tino ipu e vevela, e faʻaalia ai o le oloa ua leiloa lona vacuum ma e le mafai ona maua se aafiaga lelei o le faʻasaoina o le vevela.

E le mafai ona su'eina ipu vai u'amea u'amea mo 304 mea ma vai masima.E ui lava o ion chloride o loʻo i ai se aʻafiaga leaga i luga o le uamea 304, e sili atu ona faigata le faʻalagolago i le vai masima, ma e faigata tele le suʻega vaʻaia.


Taimi meli: Mati-07-2023