O le a le mea e tupu i le vevela i fafo o le ipu vai?E lagona le vevela le pito i fafo o le ipu vai pe a pa'i, pe ua gau?

Ua tumu le fagu vai vevela, o le a matua vevela le atigi, o le a le mea ua tupu
1. Afai o lefagu thermosua fa'atumuina i vai vevela, o le atigi pito i fafo o le a matua vevela ona o le i totonu ua gau ma e tatau ona sui.

Lona lua, o le mataupu faavae o le liner:

1. E faia i fagu tioata se lua i totonu ma fafo.O le lua e fesoʻotaʻi i totonu o le tasi tino i le gutu o le fagu, o le va i le va o puipui fagu e lua e faʻaumatia e faʻavaivaia ai le vevela vevela, ma o le pito i luga o le puipui fagu tioata e faʻapipiʻiina i se ata siliva susulu e atagia ai le vevela vevela.

2. A maualuga le vevela o totonu o le fagu, o le malosi o le vevela o mea e le faʻaalia i fafo;pe a maualalo le vevela o totonu ole fagu, ole malosi ole vevela ile fafo ole fagu e le susulu ile fagu.O le fagu thermos e pulea lelei auala e tolu e faʻafefe ai le vevela o le faʻauluina, vevela vevela ma le faʻavevela.

3. O le vaega vaivai o le insulation thermos o le gutu o le fagu.O loʻo i ai le faʻafefe o le vevela i le faʻatasiga o gutu fagu tioata i totonu ma fafo, ma o le gutu o le fagu e masani ona poloka e se paʻu poʻo se palasitika taofi mai le vevela.O le mea lea, o le tele o le fagu vevela ma le laʻititi o le gutu fagu, o le maualuga lea o le faʻaogaina o le vevela.Ole tausiga umi ole vacuum maualuga ole interlayer puipui puipui e matua taua tele.Afai o le ea i totonu o le interlayer o loʻo faasolosolo malie ona faʻafefe pe o le siʻusiʻu laʻititi laʻititi o loʻo faʻamaufaʻailogaina ua faʻaleagaina, ma faʻaumatia le tulaga gaogao o le interlayer, o le thermos liner e leiloa lona faʻaogaina o le vevela.

Tolu, mea o le liner:

1. Faia i mea tioata;

2. Fa'aaliga o mea u'amea u'amea: malosi ma umi, e le faigofie ona fa'aleagaina, ae sili atu le fa'auluina o le vevela nai lo le tioata, ma e sili atu le leaga o le fa'aogaina o le vevela;

3. O palasitika e le oona ma e leai se manogi e faia i pusa e tasi ma faʻapipiʻi lua, faʻatumu i palasitika foam mo le vevela vevela, malamalama ma faigofie, e le faigofie ona malepe, ae sili atu le leaga o le faʻasaoina o le vevela nai lo le gaogao (uamea stainless) fagu.

E masani le vevela o le puipui pito i fafo o le ipu vai na ou faʻatau mai pe a uma ona faʻatumu i vai vevela?
e le masani ai.I se tulaga masani, o le ipu thermos o le a leai se faʻafitauli o le faʻamafanafanaina o le puipui i fafo.Afai e tupu lenei mea i le ipu thermos na e faʻatauina, o lona uiga e le lelei le faʻaogaina o le ipu vai.

O le fa'amama fa'amama o le totonugalemu o le fa'ailoga fa'apitoa fa'apitoa o le ipu thermos.A mae'a ona fa'atumu i le vai fa'apuna, fa'amau le pupu po'o le tapuni e fa'ata'ita'i i le uati.A maeʻa le 2 i le 3 minute, tago i le pito i fafo ma le pito i lalo ole tino ipu i ou lima.Afai o loʻo i ai se faʻaaliga manino o le mafanafana, o lona uiga o le tane i totonu ua leiloa le tikeri vacuum ma e le mafai ona maua se aafiaga lelei o le faʻasaoina o le vevela.

Fa'atauga tomai

Siaki pe fa'ailoilo i luga o le tane totonu ma fafo o lo'o tutusa, ma pe o iai ni patupatu ma maosiosia.

Lona lua, siaki pe o le uelo o le gutu e lamolemole ma tumau, lea e fesoʻotaʻi ma pe lelei le lagona o le inu vai.

Tolu, va'ai i vaega palasitika.Le lelei le lelei o le a le gata ina aʻafia ai le ola tautua, ae aʻafia ai foi le tumama o vai inu.

Lona fa, siaki pe fa'amaufa'ailoga totonu.Pe fetaui lelei le polo fa'alila ma le ipu.Pe mafai ona vili fua i totonu ma fafo, ma pe o iai le vai.Faatumu se ipu vai ma liliu mo le fa pe lima minute pe lulu malosi mo ni nai taimi e faʻamaonia ai pe o iai se vai.

Va'ai i le fa'atinoga o le fa'asaoina o le vevela, o le fa'ailoga fa'apitoa fa'apitoa o le ipu thermos.E masani lava, e le mafai ona siaki e tusa ai ma le tulaga faʻatau pe a faʻatau, ae e mafai ona e siaki i le lima pe a uma ona faʻatumu i vai vevela.O le vaega pito i lalo o le ipu tino e aunoa ma le faʻasaoina o le vevela o le a vevela pe a maeʻa le lua minute o faʻatumu vai vevela, ae o le vaega pito i lalo o le ipu faʻatasi ma le faʻasaoina o le vevela e malulu i taimi uma.

O le puipui pito i fafo o le uamea uamea e vevela tele, o le a le mea e tupu?
E mafua ona o le thermos e le o se gaogao, o lea o le vevela mai le totonugalemu e faʻafeiloaʻi i le atigi pito i fafo, lea e lagona ai le vevela pe a paʻi.E faapena foi, talu ai ona o le vevela o le a le mafai ona toe mafanafana.E fautuaina e valaʻau le kamupani gaosi oloa ma fesili mo se sui.

Fa'amatalaga fa'alautele

O le ipu thermos uamea uamea e iai le galuega o le faʻasaoina o le vevela ma le malulu malulu.O ipu thermos masani e le lelei le fa'asaoina o le vevela ma le malulu.O le a'afiaga o ipu vai vevela e sili atu ona lelei.I le vevela o le tau, e mafai ona tatou faʻaogaina ipu vevela vevela e faʻatumu ai vai aisa poʻo pusa aisa., ina ia mafai ona e fiafia i le lagona malulu i soo se taimi, ma e mafai ona faatumuina i vai vevela i le taumalulu, ina ia mafai ona e inu vai vevela i soo se taimi.

O le ipu vai vevela e vevela i fafo

E mafai ona fa'apipi'iina le ipu uamea u'amea u'amea e tusa ai ma mana'oga, ma e sili atu ona fetu'una'i ma faigofie le ta'aloga.O le mea lea, o le toʻatele ma le toʻatele o tagata latou te manatu i le ipu uamea uamea o se meaalofa mo uo, tagata faʻatau, ma faʻalauiloa.Fai i luga o le tino o le ipu poʻo luga o le tapuni.Fa'asalalau lau lava fa'amatalaga a le kamupani pe pasi fa'amanuiaga ma isi mea.O lenei ituaiga meaalofa faʻapitoa o loʻo talia e le toʻatele o tagata.

O le a le mafuaʻaga e le faʻafefe ai le ipu thermos ma vevela fafo?E mafai ona toe faaleleia?
O le vevela i fafo o le ipu uamea uamea e mafua ona o le toilalo o le faʻamaufaʻailoga.

O le ipu thermos u'amea uamea ua insulated e le vacuum i le va o totonu ma fafo apa.Afai e tupu se liki, o le a faʻaumatia le masini ma o le a leai se aoga o le faʻasaoina o le vevela.

E manaʻomia e le toe faʻaleleia le suʻeina o le liki, toe faʻaleleia ma uʻamea i lalo ole vacuum tulaga e faʻaumatia ai le liki.O le mea lea, e masani ona manatu e le aoga le toe faaleleia.

 

 


Taimi meli: Feb-07-2023