hvordan fjerne mugg fra gummipakning fra termoskopp

Når det gjelder å holde drikker varme eller kalde på farten, er det ingenting som en pålitelig termos.Disseisolerte kopperhar en solid gummipakning for å holde innholdet friskt og deilig.Men over tid kan mugg vokse på gummipakninger og gi en ubehagelig lukt, og kan til og med utgjøre en helserisiko for de som er følsomme for mugg.I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom hvordan du trygt fjerner mugg fra termoskrusets gummipakning.

Trinn 1: Demonter termosen

Før du rengjør termosen, må du først demontere den slik at du ikke skader delene.Fjern lokket eller lokket, og skru av toppen og bunnen av termosen.Vær forsiktig så du ikke mister skiver eller skiver som kan ha løsnet inni.

Trinn 2: Rengjør termoskoppdelene

Skrubb innsiden, utsiden og lokket på termosen med varmt såpevann.Bruk en myk børste eller svamp til å rengjøre alle kriker og kroker.Skyll delene grundig med vann før de bløtlegges i varmt vann i ytterligere ti minutter.

Trinn 3: Rengjør gummipakningen

Gummipakningene på termoskrus kan være grobunn for mugg, så det er viktig å rengjøre dem grundig før du setter sammen kruset igjen.For å rengjøre pakningen, hell en eddik eller natronløsning over den og la den trekke i minst en time.Skrubb av formen med en myk børste eller svamp, og skyll deretter av med varmt vann.Du bør bruke eddik hardere for å fjerne mugg;ellers vil en løsning med natron være tilstrekkelig.

Trinn 4: Tørk koppdelene

Etter å ha rengjort krusdelene, tørk dem grundig med et rent håndkle og la dem lufttørke på en rist.Vær nøye med gummipakningen, siden eventuell gjenværende fuktighet kan skape det perfekte miljøet for muggvekst.

Trinn 5: Sett sammen termosen igjen

Når delene er tørre, setter du sammen termosen og kontroller at alt er på plass før du forsegler den.Sett inn igjen eventuelle skiver og pakninger som kan ha løsnet da koppen ble fjernet.Stram topp- og bunnstykkene godt, og skru deretter på lokket eller dekselet igjen.

for å konkludere

Hvis den ikke rengjøres, kan mugg på gummipakningen på termosen ødelegge smaken av drikken og være en helsefare.Rengjør termosen regelmessig for å sikre at den holder seg i god stand.Ved å følge disse fem trinnene kan du trygt fjerne mugg fra termosflaskens gummipakning og få den til å se ut som ny igjen.Ved å gjøre dette kan du fortsette å nyte favorittdrikken din varm eller kald mens du holder koppen hygienisk.

hydrapeak-krus-300x300

 


Innleggstid: 22. mai 2023